Esettanulmányok

Tündi

2006. február elején kaptam egy gyógyszer allergiát ( a mai napig sajnos nem tudom, hogy mitől de rajtam kívül senkit nem érdekel ), ami annyit jelentett, hogy tetőtől talpig lehámlott az egész testemről a bőr. Végig csináltam egy góc vizsgálatot, a gégészeten találtak egy gócot, amire nem kaptam semmi antibiotikumot. Teljes kivizsgáláson vettem részt, minden leletem negatív lett. Majd június elején észrevettem, hogy kezd hullani a hajam.

Foltos hajhullás okai
2005 december

Újabb vizsgálatok, akkor azt mondták ha kiveszik a mandulámat akkor talán megszűnik a hajhullás. Természetesen ez megtörtént, de a hajhullás változatlan maradt. 5 hét alatt kihullott az összes hajam. Kétségbe esésemben az interneten találtam meg Gyöngyinek a honlapját, ahová rögtön be is jelentkeztem. Sajnos azt kell mondanom, hogy az orvosoktól nem kaptam annyi információt, mint az első alkalommal Gyöngyitől. Ő volt az aki elmondta, hogy vajon mitől lehet ez az egész dolog, hogy lehet rajta segíteni, és biztatott, hogy ne adjam fel.

Foltos hajhullás kezelése Erős hajhullás okai Nőknél erős hajhullás okai

Megbeszéltük ,hogy a következő héten elmegyek egy újabb kivizsgálásra, a magam megnyugtatására. Az orvosokba bízva be is feküdtem egy bőrklinikára, hátha tudnak rajtam segíteni, vagy legalább megtudom hogy mitől hullott ki a hajam. Itt annyit értem el, hogy a fejbőrömön lévő sebekre ,melyek tenyér nagyságúak voltak és kb.8-10mm vastagságúak elmondták ,hogy ez nagyon csúnya ,de ezen kívül egy biztató szót sem, de még azt sem tudták megmondani, hogy mitől van ez az egész, hogy mitől lettem valójában kopasz . Ezekkel a tünetekkel, kezelés nélkül, egy paróka recepttel 3 nap után kiraktak a klinikáról.

Foltos hajhullás nőknél Foltos hajhullás Erős hajhullás okai nőknél

Így elkezdtük Gyöngyivel a kezelést. Már az első alkalommal sikerült ezt a lerakodást leszednie, olyan érzés volt, mintha egy páncélt szedtek volna le a fejemről. Sajnos ez nem múlik el egyik pillanatról a másikra, így rá két napra újra lett egy kisebb” páncél” a fejbőrömön, és nagyon érzékeny volt az egész fejem. Viszont most tartunk a negyedik kezelésnél, és nincsen érzékeny fejbőr, sem “páncél”. Engedtem, hogy folyamatosan fotók készüljenek rólam , bár először viszont látni magam sokkoló élmény volt ,de eredmények vannak és így talán másoknak is tudunk segíteni, reményt nyújtani.
1 hónap elteltével a fejbőröm teljesen egészséges, nem érzékeny. Bár még nem mindenhol egyenletesen, de megindult a hajnövekedésem.

A kezelések eredménye, folyamatos javulás:

Foltos hajhullás kezelése nőknél Hajhullás kezelése Hajhullás kezelése nőknél
Hajhullás okai nőknél Hajhullás megfékezése Hajhullás megállítása
Hajhullás leküzdése Hajhullás leküzdése gyógyult haj

D. Ferenc

Több éve kialakult, folyamatos hajhullás eredményeként fejtetőn teljesen megritkult a hajam. A kopaszodás gondolatát nem tudtam elfogadni, ajánlás útján ismertem meg Gyöngyit. Elsö lépésben a fejbőrömet kezeltük, a gyulladás rövid idő alatt teljesen elmúlt. 4 hónapon keresztül folyamatosan kezeltem, amikor meguntam és abba akartam hagyni az otthoni kezelést. Akkor még nagy változást én nem láttam, csak azt érzékeltem, hogy hetente több órát ezzel foglalkozom.

Kopaszodás okai Kopaszodás kezelése Hajhullás okai férfiaknál

Elmondtam ezt Gyöngyinek, aki mindent elmagyarázott és a kételyeket eloszlatta bennem. Tudtomra adta, hogy nem Ö Varázsló, eredményt csak megfelelő kezeléssel, és türelemmel érhetünk el.
Fenntartó kezelést a mai napig végzek, de ma már a régen kritikusnak számitó területen is
vágjuk a hajam. Az eredménynek nagyon örülök.

Stressz okozta hajhullás Kopaszodás

Zsófi

Egy fodrászati bravúr eredménye,a haj letört és teljesen tápanyaghiányossá vált.
A mai technikai anyagok mellett, ilyen abban az esetben fordulhat csak elő ,ha lelkiismeretlen és megfelelő szakmai tudás hiányába történik a vegyi beavatkozás.

Fénytelen haj Töredezett hajvég Hajhullás megállítása