“A mindennapi tapasztalat és történelem arra tanít,hogy a biológiában és az orvostudományban az ész ritkán távolodhat el a tényektől anélkül,hogy el ne tévedjen.” – Selye János

20 évvel ezelőtt hazánkban új gyógyászati ágként elfogadottá vált a hajgyógyászat. Ennek keretében mikrokamera segítségével vizsgálom a fejbőr ill. hajbetegségeket, segítséget nyújtva ezzel olyan embereknek akik már évek óta szenvednek különböző problémáktól.

Jómagam a kezdetek óta aktívan részt veszek ennek a gyógyászati ágnak a széleskörű megismertetésében. Pár éve oktatóként belföldön és külföldön egyaránt mindent elkövetek a hajgyógyászat népszerűsítéséért.
Hajgyógyászként éveken keresztül országszerte végeztem vizsgálatokat, amely segítségemre volt abban, hogy megszerezzem azt a tapasztalatot, ami szükséges ahhoz, hogy a legmegfelelőbben tudjam kezelni a haj és fejbőrbetegségekben szenvedőket.

A hajbetegségek és fejbőrbetegségeket nem esztétikai problémaként kell kezelni.

Bár sokan nem gondolnák de egy ilyen betegség a mindennapjainkra is komoly kihatással van, ezért nagyon fontos a megfelelő gyógymód kiválasztása. Miután  a hajbetegségek igen összetettek, így munkámban támogatást nyújt bőrgyógyász, nőgyógyász, belgyógyász ,endokrinológus, dietetikus szakember is.

Eredményes és sikeres munkát csak kitűnő emberek közreműködésével lehet elérni. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt évek alatt megtanítottak arra, hogy a szakmai képzettség és a gyakorlati tudás mellett elengedhetetlen a jó munkamódszer, a megfelelő szervezés, a feladatok pontos megosztása. Mert ilyen elvek betartása mellett nem fulladunk bele a részletekbe, munkánkat nem a türelmetlenség, idegesség és feszültség fogja jellemezni. Ezért hasznos elsajátítani néhány viselkedési formát, és ezeket figyelembe is kell tartania annak, aki a mindennapi munkája során emberekkel foglalkozik.

Szeretném külön megköszönni Dr. Völgyi Szilárdnak, hogy megtisztelt bizalmával, és így lehetőséget kaptam arra, hogy elképzeléseim alapján végezhessem munkámat.

Ha a leírtak alapján úgy érzi, hogy problémája megoldásában segítséget nyújthatok, tiszteljen meg bizalmával.